Bra Rubik

Ska lägga mig i ett varmt bad nu och bara ta det lugnt! Imorgon ska jag till Romme med skolan så då ska jag upp jätte tidigt så ska lägga mig i tid idag! Min dag har varit jätte bra, har hämtat ut mitt gymkort och så nu. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss på er !

Jag ser det ljusa i det mörka!

En härlig dag i skolan har det varit! Lektionerna har varit lugna och inte alls för jobbiga. Efter skolan följde jag med Alice hem och vi satte oss ute och bara tog det lugnt, jätte mysigt! Sen har vi pluggat och så. Vi ska snart ta en kopp te och kolla film. Ska sova här inatt Hoppas ni har haft en bra dag! Kärlek!
min fina vän

Måndag igen..

Ja då var det Måndag igen, första dagen på veckan. Jag hoppas verkligen det här blir en bra och skön vecka och att den går fort. På onsdag har vi alla aktivitetsdag och då ska jag till Romme. Ska bli riktigt roligt faktiskt fast man får gå upp rätt tidigt! Ska börja röra mig mot skolan nu! Hoppas alla får en underbar dag! Kärlek till er!
Jag ser min framtid i dig.


fantastiskt dag!

Vilket väder! Livet blir så mycket bättre i sånt här fint väder! Har dansat idag och kollat på Innebandy. Riktigt roligt är det att kolla på Innebandy man blir helt inne i det. En härlig match var det. Sen åkte jag hem och åt middag sen har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv! Ska kolla på en film nu sov gott!
Jag är lycklig med dig


Seg söndag!

Jag och Tintin vaknade runt 10 då vi gick upp och klädde på oss
och sådant för jag skulle rulla vidare på dans vid tolv och tintin skulle jobba.
Jag gick på dansen och sen åkte jag hem och har tagit det så lugnt idag! Har varit hur skönt som helst.
Ska snart gå ner och sola och sen bada.
Sen är det solsidan ikväll! Hoppas ni har haft en bra helg!
Det har i alla fall jag med mina finaste vänner! Massa kärlek till er!

Ringen!

Den här ringen vill jag verkligen ha! As snygg!


Solen skiner!

Nu känner man hur den mysiga känslan kommer fram, när det är lite små kallt ute men ändå så värmer solen. Sen fyller jag år snart! Längaaar. Sitter i skolan och ska snart börja. Idag ska jag äntligen klippa mig och göra slingor i håret. Ska bli riktigt skönt! Hoppas ni får en bra dag! Puss

Jag saknar sommaren!

Ta mig tillbaks till den bästa sommaren, eller ta mig fram till en kanske ännu bättre!


Bloggen försvinner sakta bort.

Jag känner hur jag helt glömt bort bloggen. Jag bloggar aldrig, men jag känner att jag har inte tid. Även fast jag har det. Men ska snart åka till Body Joy för att ha spinning med klassen! Inte alls taggad på det nu på morgonen, jätte trött!. Alltså det är helt sjukt hur bra den här killen sjunger, Niklas heter han. Man blir helt kär! Lyssna!

RSS 2.0