Navelpiercing- klart!

Har varit i stan idag med Tintin och gjort navelpiercing, fy vad ont det gjortde. Men det var värt. Ska lägga mig och kolla film nu sen så ska jag faktiskt försöka sova lite. Ska åka skridskor imorgon i till klockan tio. Kulkul, nej inte alls. Sov gott alla så hörs vi imorgon!
Bild på navelpiercingen


Vilket väder!

Hej mina fina bloggläsare! Ser ni vilket vackert väder det är? Soligt och jätte skönt. Nu sitter jag i skolan och ska ha NO och efter det har jag lunch. Den här dagen är väldigt lugn. Hoppas ni får en jätte bra! Kärlek till er!

Tintin hela helgen!

Jag har sovit hos Tintin hela helgen så har varit social så har inte varit vid datorn. Jag vet att jag säger att jag ska bättra mig men jag vet ärligt talat inte varför jag inte gör det! Men ska försöka börja blogga från mobilen!
Jag hoppas ni alla har haft en bra helg, det har i alla fall jag, har ju varit med min underbara bästavän och fått träffa hennes mamma också som är här i Sverige som bor i Spanien så det har varit mysigt! Idag har jag varit på dansen som började idag sen har jag promenerat hem. Så är rätt slut nu. Ska lägga mig i tid, och idag är det solsidan!
Imorgon ska jag ta navelpiercing efter skolan. Om det finns tid, jäkligt nervös. För alla säger att det gör ont! Men det ska nog gå bra. Snart middag, puss på er!
Världens sötaste vän!

my life will be my dream

Sitter i skolan ska ha svenska. Jag känner hur jag längtar till fredag då jag ska vara med min underbara bästavän Tintin! Det här ska bli en lyckad helg. Idag har det varit rätt lugnt i skolan men ändå har jag inte haft det så lugnt,  lektioner plugg och ska ha utvecklingssamtal sen. Inte taggad för det. Menmen näst sista dagen på skolan sen är det helg! Skönt. Men nu ska jag ha svenska! Puss

Vad vore livet utan vänner!

Jag ska lägga mig nu, känner att jag börjar bli trött. Ska kanske kolla på en film. Imorgon är det studiedag så kan sova ut. Sov gott! Jag hade aldrig klarat mig utan vänner, dom är allt för mig! Mina vänner är mitt liv! Dom är allt


Dröm rösten, om man ändå kunde sjunga så här!


Ont i magen, studiedag!

Idag har jag stannat hemma för jag hade jätte ont i magen imorse när jag vaknade och mådde jätte illa. Men nu mår jag lite bättre, imorgon har vi studie dag så då ska jag vara hemma och göra läxor vi har fått. Jätte roligt, verkligen.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Men får panik av att vara hemma, är jätte sällskapssjuk. Så känner att jag måste iväg imorgon ändå. Får ta och träffa någon efter läxorna, hoppas ni mår bra i alla fall! Puss på er !

iPhone 4

Igår så hände det värsta saken. Mamma smsade mig under dagen och sa att jag skulle komma till hennes jobb då jag har trott att det har varit något jätte orolig och trott att typ någon har dött så har gått med panik, får Alice från skolan lite tidigare och Åker dit. När jag kommer dit Lägger mamma upp ett paket på bordet och säger " vad är det här, du har beställt det här på mitt namn och jag vill veta vad det är" jag får panik och frågar om det är något äckligt i det. Alice backar även bak. Mamma säger att hon inte vet vad som är i men hon vill veta. Jag öppnar den och där ligger en iPhone 4. Haha världens ögonblick. En sak man aldrig glömmer. Menmen sen åkte vi till Stefan jag och Alice skulle sova där. Vi ville ut med tiden gick och sen orkade vi inte, så vi kollade på en film. Nu ska vi också kolla på film och senare ska vi nog köpa skal till iPhonen tror vi, puss på er!

Så söt, jag dör!


Love is something we all need

Igår blev det först middag på en grekisk restaurang med mamma och Stefan. Efter det bowlade vi en serie sen såg vi på bio. Det blev lite sent igår så var väldigt trött när jag kom hem. Sen somnade jag på direkten när jag kom hem. Nu är jag i skolan och ska ha Matte. Så ska koncentrera mig lite, inte bra med datorer ibland alltså. Idag ska alice sova hos mig vi ska nog ut ikväll. Vi vet inte ännu. Det kommer senare, men puss på er!

Sex and the city 2!

Ska lägga mig och kolla på sex and the city 2 nu, riktigt bra film! Älskar Sex and the city, favorit serien.
Sen ska jag nog gå och lägga mig! Vill lägga mig i tid. Sov gott! Puss på er !

Grym tjej! 10 år!


I love the way you lie.

Ska snart börja gå till bussen. Idag ska klassen träna direkt på morgonen. Sen åker vi tillbaka till skolan. Idag är jag hur seg som helst. Känner inte för att vara i skolan. Men det blir säkert bättre. Men ha en bra dag! Puss

Så länge du inte finns hos mig, saknas en tredjedel av mig. Och du kommer aldrig finnas hos mig. Så det kommer alltid saknas en tredjedel för mig att bli hel. För att veta vem jag egentligen är.


Dig kan man lita på!


RSS 2.0