Bibloteket!

Sitter på Bibloteket och pluggar lite med Tintin, faktiskt jätte bra! man får lugn och ro sen får man saker gjort! så det ska jag göra flera gånger. Skolan har varit bra idag. Hoppas ni har haft en bra daaag. Nu är deeet så aaatt daaaatorn är  helt cp så bokstäveeerrrrna   skkrivssss fffleeeerrrraaa gångeeer som ni kanske sssser. Och jag orkar vvveerkligen inte ändra ddeet sså deeeet går lite gåligtt. Men ni förstår nog i alla ffall :)   Nu ska jag göra deeet sistaa ssen ska jag ffaaakkktiskt bege mig mot bussen för att åka hem. Pusssss pååå er !

 

1. Jag ska börja blogga mera,  Malin som tjaaatttaaar :)

2. Ni borde plugga på biblotekket någon gång, man får myckeett gjortt.

3. Jag älskar Philip.


Tandverk förskyld trött och ont i läpparna.

Går allting verkligen ihop?
Känner hur jag bara längtar till sängen.
Men måste ta en alvedon innan och fixa mig. Idag har det varit en jätte härlig dag.
Först har jag varit i skolan och träffat alla underbara vänner. Sen efter skolan var jag med Alice
Rasmus och Tintin sen åkte jag och Rasmus till centrum för att åka hem. Sen hämtade mamma mig så
har hon och jag ätit middag så har jag bara tagit det lugnt och kollat på film. Men nu ska jag fixa mig för sängen och ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss på er !
Arthur ville så gärna vara med i min blogg.
Så ni får en bild på honom.
Du är söt du Arthur.

Beck.

ska lägga mig och kolla beck nu, har varit med Tintin idag och nu är jag jätte trött så ska som sagt kolla på beck. Sen vill jag säga tack för alla fina kommentarer jag får av er! blir jätte glad av era snälla kommentarer, tack mina älskade bloggläsare. Vi hörs imorgon. Puss

Bra tack och hej!

Bra då hade man alla rätt, ska packa idrottskläder nu sen ska jag åka till skolan. Puss på er. Ha en bra dag.
Efter skolan ska jag vara med Tintin!

99..


Gamla söta saker!

Det här är från personer jag inte är vän med idag,
kanske inte har lika bra kontakt med och sådant.

Dagen

Måndagen har rullat på, vi har haft skolfoto och det har faktiskt varit en riktigt bra dag. Lugn och skön. Sen har jag varit barnvakt, och nu sitter jag hemma och pluggar. Är jätte trött och börjar bli lite sjuk så funderar på att lägga mig och kolla på en film. Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er !
Jätte söt bild på Johanna Ohlander!

Shit..

Förväntade mig inte detta.

En sovande Tintin

Jag har varit vaken sen 10 nu, tänker snart väcka Tintin för det här är inget roligt att sitta uppe helt själv. Ouups där åkte mobilen ner i golvet att att hon vände på sig. Imorgon är det skolfotto i skolan och jag har bestämt vad jag ska ha på mig och sådant, sen ska jag ju också vara barnvakt imorgon. Hoppas ni hade en trevlig lördag igår! för mig och tintin var det rätt lugnt. Vi gick och la oss rätt tidigt också, sen åt vi middag på donken. Men puss på er
Gammal bild på mig och min lillesyster.

Svar på en kommentar.

Svar : Hej du. Tack så jätte mycket! Det är faktiskt inte jag som har gjort den utan min vän Tintin Lindell. Http://liiindell.blogg.se så kolla med henne om hon kan göra det. Och tack igen!

Sover hos älskling ikväll.

Jag sover hos Tintin ikväll, behövde prata lite med henne. Så vi ska prata lite och sådant. Hoppas ni får en härlig Lördags kväll. Puss på er !

Och då var man gift !


Sjuk.

Inte på humör att blogga nu, är ledsen. Men börjar bli sjuk också. Vi hörs!

När jag tänker på dig blir jag fortfarande glad.

Allting lyser upp, jag känner hur det pirrar inom mig. Allting finns fortfarande kvar inom mig. Fast jag inte trodde det. Jag älskar dig fortfarande det gör jag. Du är också jääävligt snygg.

Bilder från Lemshagaspelen


RSS 2.0