Allting börjar om

Ibland fortsätter saker men ibland börjar saker om.
Ska lägga mig och kolla på film med Alice nu!
Imorgon ska vi åka skridskor med skolan! 7an 8an och 9an!
Sov gott. Puss


Jag vet.

Jag vet att en människa ska ha tio fingrar
Jag vet att en människa ska ha två händer
Jag vet att en människa ska ha ett huvud
Jag vet att en människa ska ha två ben
Jag vet att en människa ska ha en mage
Men en sak vet jag inte, det är hur en människa kan vara så jävla snygg?

Pluggpluggplugg

Måste verkligen plugga har musikprov imorgon. Men jag har ingen aning om vad jag ska plugga till hon säger det inte heller så det går ju inte direkt bra. Men ska försöka iallafall. Dagen har gått väldigt fort, och nu väntar jag på att min nya design ska komma som Linnea Haver håller på med. Så vi får se hur den blir, tror det blir riktigt bra faktiskt.


Pengar för att blogga?

Jag har inte riktigt förstått det där med att tjäna pengar på sin blogg, får man ett speciellt antal pengar för vilken nivå på besökare man går över? För som Dessie hon får ju pengar för hon bloggar men hon har ju mycket besökare också, beror det på det? Sådana fall ska jag skaffa 10.000 besökare nu.

Svårt att somna..

Idag är det Måndag och skolan är tillbaks, är jätte trött för kunde inte somna igår. Men hoppas den här dagen går fort så jag kan komma hem. Måste plugga när jag kommer hem sen ska jag lägga mig i tid. Nu ska jag börja sköta skolan mera än vad jag har gjort förut har jag bestämt. Men ha en bra dag! Puss på er!

Trött tjej.

Igår sov jag hos Elise och vi var hemma hos någon kille i lugnet. Sen åkte vi hem till och sov där. Sen idag har vi varit i nacka och ätit middag. Och nu är jag hemma och är jätte seg och orkar inte med läxor prov och skolan imorgon. Längtar så sjukt mycket till lovet. Bara 23 dagar kvar tills det är lov! PARTY. Hoppas ni har haft en bra helg, puss på er !

Ska sova

Orkar inte blogga, tja vi hörs.

Vinter i vårt land.

Jag ska börja blogga igen, jag ska det! Men läxor och sådant går faktiskt före bloggen det gör det, men klart jag bara kan slänga in ett inlägg. Hoppas ni mår bra, för det gör i alla fall jag! Jag känner att allt går bra nu, nu sitter jag hemma hos Alice och myser. Vi ska plugga ikväll sen ska jag sova här. Shit vilket väder det har blivit ute? vart kommer allt ifrån?. Det är ju inte direkt varmt, sen jätte blåsigt. Man flyger ju nästan iväg! Men jag gillar vintern ändå. Det är så fint ute! Men nu ska jag sätta igång att plugga sedan ska jag äta! Puss på er!
Min super fina bästis! När hon var i Thailand!

Min hals

Har så sjukt ont i halsen. Jag kan knappt äta, det gör så ont. Hoppas det blir bättre snart!
Ska snart lägga mig och kolla film, Mår inte alls bra.
Och imorgon måste jag till skolan, det är så mycket där nu.
Så måste bli frisk.
Puss på er

Hahaha


Namnsdags barnet!

Jag har namnsdag idag, vilken ära. Men roligt att vara sjuk. Ligger hemma och har sjukt ont i halsen, det svider när jag äter. Skulle egentligen till tandläkaren idag också, Men jag kunde knappt prata i morse. Men nu ska jag göra lite lunch och lägga mig och kolla på film så jag blir frisk till imorgon och kan gå till skolan.
Kolla på min snygga fru, hon är så snygg. Jannice Stenberg.


Myskväll.

Ska lägga mig och kolla på sex and the city nu. Ikväll ska jag bara vara hemma. Sen ikväll/natt kommer älsklingen.
Ha en mysig kväll! Puss på er !
Hm.. vem är killen Cecilia?

Bästavänner!

Ska sova hos Alice inatt med Tintin också.
Vi ska ha myspys och ni får inte komma.
Ha en mysig kväll!
Puss


Kyrkan hela dagen!

Idag har vi varit på kyrkettan med klassen sedan hade jag konfa. Men just nu har jag så himla ont i magen så jag orkar knappt vara vaken. Jag sov hos Alice i natt också, eller om man säger från igår till idag i stället. Jag somnade på soffan när vi såg på film. Så trött var jag, hoppas ni har haft en bra dag. Puss på er !

På med kläderna!

Och ät frukost så är det snart dags för skola! Känner mig väldigt trött idag men är förskyld och sådant. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men nu ska jag i alla fall äta! Puss på er!

RSS 2.0