Tjaaa cecilia här

Tack alla för en underbar valborg det har verkligen varit jätte roligt. Jag var ju mest med Tintin Lindell och Ida Karlsson men tack alla andra i klassen och andra!. Hoppas ni andra har haft en bra valborg. Jag är i alla fall helt slut så ska typ lägga mig i Tintins säng och kolla på tv (:. Ha en fortsätt bra dag.
P U S S !
/ Cecilia Lindh

Svar, haha, randoom.

Sv: Jag plattar håret innan jag går och lägger mig för jag inte har tid på morgonen, så då gör jag det så jag bara kan borsta det lite snabbt innan jag drar till plugget. Så nej det gör ingen direkt skillnad, bara att man har mer tid på sig =)

Underbar Valborg 2010!

Synd att kvällen är över faktiskt. Har var oerhöört roligt! Träffat sjukt roliga människor, umgåtts, skrattat, skämt ut mig själv, bjudit på det, ja det mesta. Jag är nog den sjukaste människan jag känner =) Haha! Nej men Jag & Ida tillsammans alltså, galet! Sen jag med Cissi, också galet, jag och Jakob + Rikard, galet det med.. Okej som sagt, jag är galen =)
Kopierat från min blogg nu då;
Tack för kvällen; Ida Karlsson, Cecilia Lindh, Jakob Lembke, Rikard Landqvist, Oskar Ågren, David Timgren, Tobias Tisell, Clara Franzén, Malin Strömberg, Linda Johansson, och jag har säkert glömt någon viktigt nu, hemskt ledsen isåfall! Och jag har bara nämnt dom jag umgåtts med, inte dom jag bara hälsat på =)
Jag e partyprisse :')

Mot brunn med Tintin & Ida

Nu håller vi på att fixa oss sen är det dags att gå mot bussen för att sedan åka till brunn och fira valborg, Vi kommer hem senare ikväll så vi kanske bloggar då. PUUUUSS PÅ ER !

Tintin & Cissi

Tja babyyys. Nu är jag och Cissi hemma hos mig. Feeett. Haha nej men i väntar på att Ida ska komma, samtidigt fixar vi oss (= Ikväll ska bli en sjukt bra Valborg. Men nu ska jag springa och sminka mig, fixa håret och lite annat! Puss!
Från Cissis 80-tals kväll

Onödigt.

Sitter på Spanskan och kan lika gärna slänga in ett inlägg, onödigt va? =)
& Äntligen är det Fredag, som sagt, brunn mot kvällen med Ida och Cecilia, blir grymt.

Söt gubbe jag och Martin gjorde i vintras när vi träffades varje kväll i Aspvik och gjorde absolut ingenting haha! Saknar tiderna lite smått på sniksan sådär (=

Okej, jag orkar inte.

Orkar inte göra klart rummet. Offrar inte att komma försent en morgon till pga att jag försovit mig för jag sover för lite. Nejnej, så nu ska jag platta håret sen gå och lägga mig. Jag förtjänar det, jobbig dag för mig idag.. :( Hörs imorgon, och ni vet ju redan vad jag ska göra, Cissi har ju avslöjat här nere.. Puss!

Fjortisbild sen somras

HAHA, roligt man hittar.

Kollade snabbt igenom en bildmapp på datan, vad hittar man inte? Två gb'n jag print screenat från i somras när nån tjej hade bråkat med Samuel, då skällde jag och Ida såklart ut henne! Haha, fyfan vad töntigt, men askul :')


Jag tyckte jag var så bra på att bråka då också.. Haha! Nej men, jag ägde faktiskt ut en hel del fjortisar på den tiden, L&L in your face liksom. HAHA.

Halvklar med rummet...

Asså åååh, mitt rum är helt hopplöst. Jag vet inte vart jag ska börja, eller jag har börjat för länge sen men sen tog jag en paus och nu vet jag inte vart jag ska börja igen! Är svintrött... Haha så jävla kul, pappa kom in med tredje ikea säcken från tvättstugan, så hinner han inte säga mer än "Tintin skulle du kunna..." Innan jag skrek "NEEEJNEJNEJ INGE MER JAG HAR HELA MITT JÄVLA RUM ÅÅÅH" Haha, typiskt mig verkligen. Menmen, nu höjer jag volymen på spotify och fortsätter nu då! /Tintin

Riktigt gammal bild!

- HAHA

Jag och mamma satt i hennes säng så började hon
Mamma ; You are my blondie
Jag ; and you are my whitch
Mamma ; and you are my frog KVACKKVACK
HAHAHAHAHHAHAHA, Sen började vi aasss garva x)

Pusssssss

Har färgat min utväxt idag. ÄNTLIGEN säger jag bara. Det blev väl helt okej men jag tyckte det blev jätte lite orange men mamma säger att det inte är det så jag litar på henne. Idag hade jag dans sista gången sen är det genrep sen show. Jag kände mig faktiskt jätte lite nervös idag. Men det är sjukt kul, hade väldigt roligt förra året så hoppas det blir lika roligt i år. Imorgon ska jag till nacka med Tintin & vet inte om Ida ska med dit men hon ska i alla fall vara med oss i brunn sedan. Vi ska dra dit sen och vara vid brasan som sova hos Tintin. Men här har ni lite bilder som clara tog idag
Rasmus Cecilia & Samuel
Bilden var helt upp och ner ;o
Men det är vilhelm jag och samuel på mina axlar sen rasmus
Jag&Samuel
Jag Rasmus och typ en till Rasmus ;o

Skitsida...

Hatar facebook just nu! Sopig jävla amatör sida, eller nej, jag älskar ju Facebook, men vafan, de laggar sönder! Ba; "Lalalala han nyss kommenterat din status", så klickar man på händelsen, aha, då är kommentaren borta? Eller man status uppdaterar, går in på profil, då är statusen borta. DAMP. Nej, nu ska jag städa rummet tillslut. Men jag vet bara inte vart jag ska börja... -.-

Moiiii =)

Duschen väntar!

Boxningen idag var tufft som f*n, men jag älskar det. I really do!
Nu väntar duschen och sen ska jag äntligen städa mitt rum, skööönt.


Gammal bild jag gjorde till Cissi förut, gulligt va? =') Hahaha.
/ Tintin Lindell

@ sjuornas lektiooon! (=

Haha, sitter med sjuorna nu, har precis slutat, men sitter med Cissi och försöker att inte synas av deras lärare, lyckas mannen (y). Haha hon går förbi mig jättemycket! :) Bajs, flummigt inlägg.

Dom slutar om 6 minuter, då ska jag till bussen med Jakob :))))))

/ Tintin bästa Lindell

Sovmorgon

Godmorgon sötisar. Sovit bra?. Det kan man inte säga att jag har, har vaknat flera gånger i natt pågrund av min hosta. Men det börjar bli bättre. Jag ska gå hemifrån om 40 minuter och jag måte fixa mig och sådant så jag känne mig lite stressad. Men det går nog bra. Idag har jag dans, WIIIEE!. Om jag har en dator i skolan så kan jag blogga då men annars hörs vi efter dansen.
Hmm..? Datorn har en kamera men hittar inte själva programet?..
Aja, puss!

Gammal bild på mig och mamma


RSS 2.0